Om Terkelsen & Co.

Terkelsen & Co. er en familieejet virksomhed, der har handlet med jern- og metalskrot i mere end 55 år. Vi har derfor rigtig meget erfaring med håndtering af dette. Vi har otte dygtige og erfarne medarbejdere, der alle ved helt præcist, hvordan man skal håndtere skrot, så det foregår på en miljørigtig måde.

Vi er ISO 14001 certificeret, foretager miljøbehandling af biler, og vi har desuden miljøgodkendelse til alle vores aktiviteter. Derfor kan du altid være sikker på, at det går korrekt for sig, når vi tager os af miljøbehandling af biler. Det betyder blandt andet, at vi sørger for, at al væske bliver tømt i bilen, og at de forskellige dele bliver afmonteret og sorteret korrekt.

Udover miljøbehandling af biler så tager vi også af genvinding af alle former for jern- og metalskrot. Vi genvinder alle former for jern- og metalskrot. Især metalskrot kan genvindes mange gange. Derfor skal det også genvindes ordentligt fra start af.

Alt i alt så er vores miljøgodkendte miljøbehandling af biler, og genvindingen af jern- og metalskrot med til at sikre et mere bæredygtigt samfund. Det er vi glade for at være med til.

Vi er beliggende i Kolding Havn, men trods det er vi en internationalt handlende virksomhed.

Bil skrot
genvinding af skrot, jern- og metalskrot